• Hallo Bezoeker, Het is ons opgevallen dat je nog geen bericht gemaakt hebt! Waarom neem je niet even de tijd om jezelf voor te stellen en nieuwe vrienden te maken.

Recente Inhoud door broodro0ster

 1. broodro0ster

  Cryptomunten en stuff

  Wel als je naar zo’n online malafide platform gaat he. Zo zijn er genoeg die andere zaken doen dan crypto. Als je naar een deftige speler kijkt zoals Binance, ga je uw geld ook niet kwijt zijn. Die kun je vergelijken met een online only bank.
 2. broodro0ster

  Cryptomunten en stuff

  Dat is met alles zo he. Ook voor te handelen met aandelen zitten er oplichters tussen. Aan handelen in crypto munten is niks illegaal.
 3. broodro0ster

  Cryptomunten en stuff

  Coinbase is wel safe normaal, maar als je hun links gevolgd hebt, kan het een namaak portaal zijn van coinbase om u zo the phisen. Ik maak zelf gebruik van Binance, Kraken, Bittrex en Kucoin.
 4. broodro0ster

  Synology Nas

  Voor die boekhoudsoftware zit er niks anders op dan een Windows Server VM op te zetten. Er zal wel wat extra RAM in de Synology moeten daarvoor. Al weet ik niet als dacht echt zo vlot zal draaien. Mss klein VPS’ke daarvoor opzetten bij TransIP of iets gelijkaardig?
 5. broodro0ster

  Subwoofer kabel

  Super! Dikke merci. Direct bestellen zie. Wat zou jij doen. De kabel uit de muur laten komen (gaatje boren in afdek plaat) of gewoon vragen aan de electrician om een coax afdekplaatje te voorzien aan de uiteindes van de kabel en dan zelf een coax naar RCA adapter kabel maken?
 6. broodro0ster

  Welke serie volg je momenteel?

  Veel goeds over gehoord en stond ooit op m'n watchlijst, maar nooit gekeken. Ondertussen helemaal uit het oog verloren dus bedankt om mij daar aan te herinneren. The book of Boba Fett staat ook nog op m'n lijstje, maar ga nog even wachten tot ik kan doorkijken.
 7. broodro0ster

  Subwoofer kabel

  Ik zat vorige maand met dezelfde vraag :D 75ohm coax is inderdaad een goeie kabel daarvoor. Ik wou dat achter een wandplaatje steken, maar daarvoor heb ik nog geen goeie oplossing gevonden. Ik las ook van mensen die een coax naar tulpstekker kabels gesoldeerd hebben en die dat dat dan op een...
 8. broodro0ster

  Acces point kopen?

  Van TP link hoor ik wel goeie dingen voor consumer gebruik. Zou neigen naar zo'n setje en dan liefst eentje dat WIFI6 ondersteunt. Dan zit je voor enkele jaren goed. En dan wel de orange wifi uitschakelen zoals Jan aanhaalt. Anders is dat om problemen vragen met roaming enzo.
 9. broodro0ster

  Welke serie volg je momenteel?

  Dexter New Blood Zo'n 10 jaar geleden alle seizoenen bekeken en ik was wel fan. Vooral S1-3 was sterk. Nu gezien dat er een opvolger is en toch maar eens opgezet terwijl ik anders niet echt series volg. Eerste 5 afleveringen zijn OK, maar vanaf dan begin de spanning goed te stijgen. Niet zo goed...
 10. broodro0ster

  Wat heb je zopas gekocht?

  Ik heb mijn subs gewoon time aligned met de MiniDSP en een heel klein beetje BEQ toegepast geloof ik. Dan Dirac de rest laten doen. Je wil niet BEQ laten boosten en dan Dirac nog eens.
 11. broodro0ster

  Error forum

  Welke stappen heb je precies ondernomen om de cache te clearen? Misschien is nog niet alles weg? Merci voor de feedback!
 12. broodro0ster

  Error forum

  Bedankt voor jullie feedback. Aangezien niet iedereen het voor heeft en het bij Christof vanzelf overgegaan is, heb een sterk vermoeden dat het een cache probleem is. Kan wie het probleem nog steeds heeft even z'n browser cache clearen en opnieuw testen? Doet het probleem zich dan nog steeds voor?
 13. broodro0ster

  Error forum

  Merci om het posten. Ik ga wat verschillende browsers proberen dan. Zelf gebruik ik nu Chrome op Windows en dat geeft voor mij geen problemen. De server is wel geupdate naar PHP8, maar dan zou ik verwachten dat het voor iedereen gelijk is. Ik ga ook eens kijken als er nog forum updates klaar...
 14. broodro0ster

  Kabel(s) Subwoofer aansluiting in de muur

  Ik lees dat je ook een coax kabel kunt gebruiken voor subwoofers. Alternatief is inderdaad een potje in de muur met dekseltje op en trekdraad in de buis. Dan kan ik nog altijd een kabel trekken wanneer ik een sub wil zetten.
 15. broodro0ster

  Home Office Setups

  Je zou er met 2 aan kunnen zitten, maar dat is de bedoeling niet. Ik heb veel calls en wil daarom afgesloten zitten van de rest van het huis. Nu is m'n bureauhoek ook in de leefruimte en dat is niet ideaal om te werken. Zolang ik alleen ben is dat allemaal goed, maar vanaf er iemand thuis is...