• Hallo Bezoeker, Het is ons opgevallen dat je nog geen bericht gemaakt hebt! Waarom neem je niet even de tijd om jezelf voor te stellen en nieuwe vrienden te maken.

Recente Inhoud door Chr1st0f

 1. Chr1st0f

  Linux

  Kan je geen samba service opzetten?
 2. Chr1st0f

  Welke PC/Console game speel je nu ? (geen boardgames)

  Dirt rally 2.0 maar als voor de 1000ste keer uit de bocht vliegt, als je net je beste tijd aan het rijden bent, is het echt om je stuur (G29) op te eten 🤬 ik rijd dan ook veel meer rallycross, dit is minder frustrerend.
 3. Chr1st0f

  Wat doet iedereen met zijn dozen

  Alles dus :) Ik houd ze ook graag bij, maar het neemt inderdaad veel plaats in.
 4. Chr1st0f

  TV-series updates en nieuws

  27/6 seizoen 3 van Dark:
 5. Chr1st0f

  Video deurbellen

  Ik ben aan het wachten op de Unifi doorbell.
 6. Chr1st0f

  The mandalorian

  Het eerste seizoen is al lang gedaan, maar ik kwam dit nog tegen. Blijkbaar hebben ze geen green screen gebruikt, maar led panelen 😲
 7. Chr1st0f

  Tablet aan muur?

  Het ging vooral over de software om je tablet in kiosk mode te zetten en de tablet te laten aanspringen als je er voor staan. Ivm de voeding, dit is toch al beantwoord, je hebt een PoE-to-USB adapter nodig.
 8. Chr1st0f

  Birds Of Prey

  Gisteren ook gezien, ik vond hem inderdaad maar zwak 6/10
 9. Chr1st0f

  projectie scherm verschil HD vs 4k ??

  Welk budget heb je eigenlijk voorzien voor de 4K beamer? In tv land is 4K al goed ingeburgerd en zelfs de goedkoopste tv’s zijn al 4K, bij beamers is dat toch net even anders.
 10. Chr1st0f

  Video deurbellen

  Transfo's zijn er genoeg, bellen niet. https://www.conrad.be/p/grothe-24083-bel-24-v-max-85-db-a-wit-431564
 11. Chr1st0f

  Video deurbellen

  Wat ik al wel gemerkt heb is dat de meest van die slimme deurbellen werken met een transfo van 16V tot 24V en een standaard transfo is 8V of 12V. Dus je moet de transfo vervangen en ook je bel, maar voorlopig heb ik nog maar 1 model gevonden dat op 24V werkt, dus veel keus heb je niet :)
 12. Chr1st0f

  Bekleding wanden homecinema zolder

  Mijn voorkeur gaat naar bespannen, maar dan wel als je rechte muren hebt. Ik denk dat het moeilijk is om een schuine wand mooi strak te krijgen en het heeft ook geen voordeel als er niets achter zit. In jou geval dus OSB + gyproc. Ik heb het ook zo gedaan: https://home-theater.be/threads/ugc.2080
 13. Chr1st0f

  Aankoopadvies geluidsisolatie

  Ja, ik heb al gezien dat ze het terug demonteren en opnieuw plaatsen. Werner (Cinedream) heeft dit in zijn gamma en de Waterfall demo ruimte is hiermee uitgerust. Hier verkopen ze het ook: https://www.aixfoam.nl/aixfoam-akoestische-stof Hier heb je een voorbeeld, maar je kan natuurlijk gewoon...
 14. Chr1st0f

  Aankoopadvies geluidsisolatie

  Dat bespannen kan je zelf, er zijn speciale profielen voor met een gleuf en de stof moet je er dan insteken met een soort plamuurmes. Je moet er natuurlijk geen vloerstaanders achter zetten, maar onwalls dan ben je maar 15-20cm kwijt per kant.
 15. Chr1st0f

  Aankoopadvies geluidsisolatie

  Ben je trouwens zeker dat je Gyproc muren wil plaatsen? Als ik rechte muren had, zou ik ze bespannen met akoestische stof en alle speakers, absorbers en diffusers er achter plaatsen. Je zit in een betonnen kelder, dat zal nogal meevallen van geluid naar de rest van de woning. En je moet geen...