• Hallo Bezoeker, Het is ons opgevallen dat je nog geen bericht gemaakt hebt! Waarom neem je niet even de tijd om jezelf voor te stellen en nieuwe vrienden te maken.

Nieuwe featurs en thema!

demon

Administrator
Medewerker
Home-Theater Goud
19 feb 2013
1.948
92
79
Stel, je bent op zoek naar een nieuwe luidspreker, receiver of televisie set.. Maar ondertussen groeide het onderwerp uit met meer dan 1 pagina en dan weet je als bezoeker nog niet wat nu het 'beste antwoord/oplossing was'.

<h3>
Het beste antwoord!</h3>Dankzij de 'Beste Antwoord'-functie is het mogelijk om in één oogopslag het beste antwoord te bekijken zonder dat je tien pagina's moet zoeken.


<h3>Markeer het bericht als Beste Antwoord</h3>


Door op het sterretje te drukken kan je een bericht als het beste antwoord markeren, de persoon met het beste antwoord wordt automatisch beloont met 20 activiteit punten!

Momenteel staat deze functie enkel en alleen geactiveerd in het "Home Cinema aankoop advies'-forum.

Let Op: Enkel en alleen de topic starter kan een bericht markeren als het beste antwoord!<h3>Nieuw standaard forum thema!</h3>


In januari schakelde we over naar de nieuwste versie van de forum software, waarbij een geheel nieuw forum thema werd bijgeleverd. Dit was echter vrij minimaal en na maanden kwamen er pas nieuwe thema's uit, waar ik inspiratie kon uithalen om het forum een unieke en frisse look 'n feel te geven.

Wie liever het minimale forum thema gebruikt, kan dit zonder enig probleem doen door in het controle paneel of de stijl selector(rechts beneden) 'Home Theater 3.0 minimal' te selecteren.
 

Bijlagen

  • bestantwoord1.jpg
    bestantwoord1.jpg
    165,9 KB · Weergaven: 21
  • ht-forum-behulpvol.png
    ht-forum-behulpvol.png
    2,1 KB · Weergaven: 27
Laatst bewerkt door een moderator:

ToothLess

Well-Known Member
11 dec 2013
1.153
89
58
Dag admin,

Kan je eens geen plugin/scriptje toevoegen die geposte images resized naar een bepaalde zelfde grootte - als je er op klikt zie je dan full size picture?
Maakt de posts wat properder...
Just an idea.
thx